Foto Ulla T 

Nej jag "hör inte röster" det är mitt omedvetna jag som talar till mig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T 

Nej jag "hör inte röster" det är mitt omedvetna jag som talar till mig




Lämna dig

 

ödet vi tvingades dela
förtvivlan
kärleks öga brast
borttynande

sorgen
alltid steget före

tre års
skiftande
sorgeansikten
inom kort tre år sedan

begravningsdagen
värmen min hyllning

kärleken är evig
du för alltid
i mitt hjärta
alltid du

viskade en röst i natten
du måste lämna honom

den inre resa
som började
helt nyss
strax före Korsika

viskar inte säger
med klar och tydlig stämma

vänligt men bestämt
blir jag tillsagd
att lämna
min älskade

och begriper inte hur
tanken har ju aldrig slagit mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-23 09:22



Bookmark and Share


  Yvonne
Vacker dikt, så insiktsfull och varm. Applåd.
2008-10-23

  Ilona _L
Ditt omedvetna eller "självet" talar tydligt!
För er bådas skull!
Kram
2008-10-23

    Melona
kloka du

innerligt vackert och med en mognad som gör mig gott att läsa
tack ulla, det känns fint.
2008-10-23

    ej medlem längre
...insikt om det kloka som hjärtat motsätter sig äR en början på en ny resa...resultat ser man långt senare när man tittar "bilderna" *L*
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP