Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


När jag går

 

sorgen har fått sitt
och tagit
allt

min kropp säger
nej
och själen
stopp

det jag bygger nu
är mitt
bara mitt

det du gav
är det jag har
den dag jag går
är inte sorgens




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 11:25



Bookmark and Share


  * Ammi *
vackra rader min vän ..
2008-10-23

  Madde69
Vackra och hoppfulla ord.
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP