Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Bara sluta bry sig
Utan viljan att orkar.

Som att
Glömma hoppet
Och
Släcka ljuset

Som att falla
Ihop i en
Hög av
Ångest

Som att skrika
Allt vad du kan
Tills
Lungorna sprängs

Som att kväva
Ditt allra sista
Andetag,
Bara
Ge upp




Fri vers av xEvviie
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-10-23 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie