Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om någon som numera lika gärna kunde vara död för mig


Tårar och hat

Jag kan inte förlåta
Allt jag kan är att gråta
Jag gråter för att jag någonsin träffade dig
Du verkar inte ens förstå vad du har gjort mot mig

Förr så kände jag kärlek, nu känner jag bara hat
Och hatet är riktat mot dig

Om jag trodde på en gud så skulle jag be
Jag skulle be att du kunde se
För du måste vara blind som inte kan inse vad du har gjort
Jag vill att du för alltid ska försvinna och det jävligt fort




Fri vers av Johnny Joe
Läst 1345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe