Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som bara är


Han som är trösten
Han som fyller min själ
med en mening.
Han hjälper mig upp
när jag faller.
Han stöttar mig
när min stav brister.

Mot kvällningen
öppnar Han sin famn.
Där jag får gömma mig
en stund.
Han ger mig vila
och Han ger mig tröst.
Hur annars skulle
jag orka
om inte Han fanns vid min sida.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 14:18



Bookmark and Share


  friheten
Så bra skriven!
2008-10-28

  anits VIP
Det är HAN som är vår
trygghet, som visar oss
vägen
2008-10-24

    eva m h
Det är han som hjälper oss att bara vara...
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP