Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kille med dille

Kul kille
egentligen
ett snille
Han inte vet
men det
vet jag

Snäll kille
som ville
men inte våga
om jag fråga
hur
det blir idag

Ärlig kille
hade dille
på självömkan
tror han inte kan
få kärlek igen
men min vän

Du en kille
som e snille
och har dille
och som ville
har alla förutsättningar


Bara du tror




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 22:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hehe vilken härligt frejdig och vän dikt...så gott att det finns såna hjärtan som här..öppnade för andras håg brister och även så fina sidor - älskar dessa dillekillerader!!!!applåder!!!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt