Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en sanningssägarentext. Och ett tillfälle i mitt liv, en olycka där jag skadad fick frågan om jag ville vila nu eller fortsätta det livet jag var i just nu.


Livet

Som Kalle eller någon annan disneyfigur rusar jag runt i livet,
och dansar mig fram.
Så plötsligt får jag ett kraftigt slag vid tinningen,
utav verklighetens dimension...
Så plötsligt stannar verkligheten upp
och tiden håller andan.
Det är nu,
jag ska bestämma mig för att:
Vila
Eller traska vidare i träsket, det bottenlösa oändliga...

Äsch,,, jag traskar vidare...

Inte dags att vila ännu...




Fri vers av RogerIvan
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-24 23:05



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
jag är glad över valet du gjorde
och kul att kunna inspirera
samtidigt är det lite tragiskt
att man måste få en smäll
ibland för att verkligen "se"
2008-10-25

    Bodil Sandberg
jo en får kämpa på..så länge det går..nog skall mörker åter bliva ljus och vinter åter vår..har man bara orken och tålamodet så ..traska traska..på min vän..därborta går solen upp igen!!!
kraaaaaam
2008-10-25

  Ilona _L
Fegis!
Näe jag skojar bara...trampa du vidare i träsket!
Om det verkligen är det du vill!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan