Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska sakna dig

Ska sakna dig
din närhet

Ska sakna dig
din humor

Ska sakna dig
min vän

Tills vi ses igen




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-25 20:27



Bookmark and Share


  Havsbris
jag är tillbaka
hhahahhaha

vem som helst
kan ta för sig
dina ord eller
hur? hmmmm

näää inte vem som helst,
så klart inte, Gud förbjude
;o) du menar vad jag
menar ;o)

Så eleganta,
kärleksfulla och ömma,
de värmer mitt hjärta,
vad som helst ;o)

BRAVO!!
Kram ;o)
2008-10-27

    Bodil Sandberg
oj så sorgesamt ..det känns onekligen hur smärtsamt det är detta avsked!!!varma gripande rader!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt