Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avund

 

avund är ett gift

effektivt som blåsyra

raderas vänskap

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-26 09:51



Bookmark and Share


    Scribble
nej, låt inte avvund styra dig, strunta i det
du är så mycke mera värd! Kram/H
2008-10-26

  * Ammi *
ja inte bara det ..
avund gör folk elaka och fula
avund borde behandlas!
2008-10-26

  Regular
avund är som lackmuspapper...bra indikator på hur det står till med vänskapen ju...är den sur ser den rött ;-)
2008-10-26

  Bibbi VIP
Så dumt att låta avund styra och förpesta tillvaron för det drabbar ju hårdast en själv till sist...
2008-10-26

  Anders Nordlander VIP
sant, avund skapar ingen förståelse
2008-10-26

    Erika H
så sant så
och snabbt går det
tar lång tid att bygga upp igen
om det går
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP