Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vrider ett varv på vår jordglob i fönstret. Jag har alltid gillat jordglober.


Precis just nu


det finns molnskogar
och mäktiga regn
vind som vyssjar
sädesfält blonda
det finns rovfåglar som vaktar
vägar som slingrar sig
som ormar runt bergen
träd som knarrande
lägger armen
om varann
horisonter av sand
polarrävar som strävar
mot blånande berg
Marianergraven finns
lastfartyg som lämnar
Shanghai
stingrockan flyr över
vidsträckta vidder
och människors axlar
som snuddar varann
på en marknad
i Katmandu

finns

precis

just nu







Övriga genrer av Alfie M
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 17:25



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Sannerligen! Skont att vara har ute och se nagra av platserna och manniskorna. Val fangat!
2008-11-01

    Scribble
Jag längtar bort, till mina resor, doft av världen,
horisonter av sand med kameler
rovfåglar som tar hand om de döda
Shanghai i dimma och Peking i sandstorm
och färgstarka marknaden i bergiga Katmandu,
så vackert skrivet, du tog mig på en resa!Tack/S
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M