Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Enediel och Ilona L




Längtans resa

Lev och njut
i längtans resa

sök din lust i glädje
möt leenden på vägen

en dag når du
längtans by




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 408 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-10-26 18:45



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vacker längtan...
2008-12-26

  friheten
Jättfin skriven Bosse
2008-12-07

  Blåbäret
varma önskansvärda rader till alla på resa...allas resa
2008-10-26

    Lindizz
så innerligt fina rader, känns värmande och tröstrika.
2008-10-26

  Lyckohäxan Enediel
Mmmm...så fint det blev...ja det var fint innan också men...ja du vet :)
2008-10-26

  Johan Bergstjärna VIP
Det var balsam för ett bakfyllo!
Sköna ord Bosse, tack.
2008-10-26

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-10-26

  Lyckohäxan Enediel
Du skriver så varma fina texter...så härligt!

Får jag ge ett förslag på sista raden?
2008-10-26

  Erik L
Fint skrivet och jag hoppas att du har rätt!
2008-10-26

  Ilona _L
Fint skrivet. Men jag hakar upp mig på slutorden...
"en dag finner du ända fram"låter lite konstigt i mina öron.
Kanske; hinner du ända fram eller finner du vägen fram...

Men det är ju jag det...
2008-10-26

  aol
så härligt trösterikt din fina dikt hittar in i min själ
presis så vill man leva
2008-10-26

  Marie Å
Fint skrivet…… hoppfullt
2008-10-26

  Tina-sol
Det finns alltid en så positiv grundton i din poesi. Som att all världens visdom finns i din penna. Skönt att läsa. Fint skrivet.
2008-10-26

  Della K
Det låter som en bra plan. :)

Har du ritat karta också kanske?

Vore gött.

:)
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi