Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Game over

 

allt som kunde påbörjats

är gjort

det finns ingen mer början

 

de starka pjäserna

är utslagna

kampen pågår än ett tag

 

parterna är jämbördiga

slutspelet kan ta tid

om det inte blir remi




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-26 19:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag tror nog att Du är en övervinnare på något sätt i detta också men vet ej hur det ska gå till?!
2008-10-28

  Michaela Dutius
Ibland är remi inte så dumt...och det är där jag tror de flesta av oss slutar...
2008-10-27

  Yvonne
En dikt med schack som metafor är verkligen en annorlunda dikt. Gillas. Applåd.
2008-10-27

    ej medlem längre
Att gå som vinnare ur spelet är nog allas dröm men jag är väl en tok som föredrar remi!
Verkligen snyggt skrivet med metaforer som som ger tanken fri...
Bra Ulla!
2008-10-27

  jardan
STark text som gör mej väldigt nyfiken.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP