Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa i Vindens sus!

Jag känner vinden mot min hud
Jag känner smaken på dina läppar

Jag dansar i vindens sus
En liten vindpust bland många

Du är speciell
Dina ögon mötte mina gröna
och jag såg rakt in i din själ

Din källa finns alltid där nära
För att lysa upp min dag,
trösta, ge mig ny kraft

Världen står stilla då
dina rytmiska hjärtslag
är intonade med mina




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 454 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-26 23:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Slutet är superbt;=)
2009-04-29

  Junitvillingen
Så kul att jag upptäckt din sida! Denna dikt är underbar, jag fastnar speciellt för det sista stycket. Men genomgående är det en skön text med mycket känsla. Fint formulerat:-)
2009-04-28

  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker käleksdikt!!/B
2008-11-04

  anits VIP
Så vackert och stämningsfullt
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin