Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du sa att du respekterar ärlighet. Varsågod


Kollegor

När du kommer in i rummet så vet jag det utan att vända mig om.
När du behöver min hjälp erbjuder jag den innan du ens behöver fråga.
Säger du något, brukar jag nästan alltid hålla med.
Om det är för att jag tycker likadant eller för din skull vet jag inte längre.

Jag är inte kär, men jag tycker om att vara med dig mer än att vara för mig själv.

Det betyder nåt. Vi är en grej liksom.
Vi behöver inte smyga med det.

Varför lägga ner, innan det ens kunnat bli något..?

Fan vad jag hatar mitt samvete.

Det enda jag bryr mig om är övertiden.





Fri vers av Totimomo
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 23:49



Bookmark and Share


  Pot Pourri
kallas bonus och är vitsen med hela grejen eller?
förövrigt vet då jag hur jag skulle agera om jag var den kollegan.
gillar smavetsvändingen på slutet. det gör det hela lite mänskigt trovärdigt ändå.
ja varför lägga ner nåt som inte ens haft en chans - säg det. bara aktörerna i "pjäsen" kan komma fram till det.
jag har ju tusen förklaringar som du vet..^^
fin och dubbeltydig så nu ska jag fnula lite på om agerande är lika med förnuft, i en sån sak.. :)
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo