Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens kyss

Mitt hjärta brast i lågor.
Bara svart aska kvar.

Ett känslokrossande bakhåll.

Du gav min kärlek,
En dödens kyss.




Fri vers av vitsten
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 17:17



Bookmark and Share


  Havsbris
WOW

otrolig vacker poesi...
dina ord går rak i mig,
inuti i mitt hjärta och
själ; de sista rader
är bara för enastående
som kunde vara för
sig själva och ändå
blir en poem... men
med texten gör av den
en elegant, fin komposition,
även om finns smärta och
sorg eller besvikelse,
finns en magnifik skönhet
med i alla detta...^

älskar bara den, bilder
och metaforer du använder
av högsta kvalitet!!!
TACK!

BRAVO!!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten