Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vinter nu

Jag går ut i natten,
Frostiga grässtrån glittrar,
Snöflingor pudrar mitt ansikte.

Mitt leende lyser ikapp med månen
När jag tänker på dig.
Det är vinter nu,
Men du får det att kännas som sommar.




Fri vers av vitsten
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-19 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten