Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009-01-xx


Utan dig

Fyrverkerier tjuter och smäller
Människor i min omgivning skrattar och har kul
Det är ett himla liv

Ändå känns det så livlöst
Utan dig.

Så många olika färger
Som sprider sig i skyn

Ändå känns det så grått
Utan dig.

Raketer ekar i natten
Varje smäll som en påminnelse
Om att jag blir välkomnad till ett nytt år
Utan dig.




Fri vers av vitsten
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 12:14



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
Åh, vad fint. Nästan värt att vara ensam ?
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten