Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Elin

Du springer mot mig
Med utsträckta armar,
Jag kramar dig
Och minns ögonblicket för alltid.

Som min bästa vän
Leker jag med dig,
Jag ser dig skratta
Och känner att jag har lyckats med livet.

Du somnar i mina armar,
Jag skulle kunna sitta natten lång
Och lyssna på ljuden du gör
Med nappen i din mun.

Lilla Elin,
Om du bara visste
Hur otroligt mycket
Du påverkar mig.

Jag älskar dig.




Fri vers av vitsten
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-18 19:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, lite tuttinuttigt och gulligt så


Sockervarning!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten