Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förlorat krig

Tolvslaget närmar sig.

Det mullrar i distansen
Och tjuter i min närhet.

Det är som ett krigsfält
Där jag står på ängen.

Jag känner mig som en vilsen soldat
När du inte är här med mig.




Fri vers av vitsten
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 21:17



Bookmark and Share


  Roula O
lite små sött...fint skrivet till någon man tycker om :)
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

vitsten
vitsten