Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt som beskriver min känsla för dagen.


Tomheten

När tomheten byggs så börjar vi falla.
När tomheten visar sig genom fasaden så har vi förlorat.

När tacksamheten inte visas öppet så börjar vi försvinna.
När Tomheten visas öppet och besvaras så har vi förlorat.

När vi har försvunnit så börjar folk att undra.
När ingen längre kan säga förlåt och allt är för sent.

Det är då som folk förstår vad man verkligen har betytt och hur mycket man faktiskt fanns där och hur mycket de borde ha visats den tacksamhet man inte fick..




Fri vers av Broken Spirit
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Spirit
Broken Spirit