Kanske har mitt hudlösa tillstånd kommit med förstärkning av sinnena...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske har mitt hudlösa tillstånd kommit med förstärkning av sinnena....


Det som var är inte det som är

 

bakom orden
som inte alls var ovänliga
fanns en ny ton

stannar upp
lyssnar
förundras

ekot inom mig
får något nytt
att gro

inser att det
som VAR inte
är det som ÄR

tolkar det inte
som något
annat än min ovilja

mitt beslut
står fast
jag är inte med på tåget




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-28 13:33



Bookmark and Share


  aol
en underbar poesi
2010-05-13

  Michaela Dutius
Nej det som var är inte det som är- men känns ofta- inte som något förgånget- utan en parallell värld- jämsides med den vi kallar den verkliga... nuet.
2008-12-14

  Eva Langrath VIP
Insiktsfull tex.

Eva
2008-12-02

  Miss Mod
Å, vad underbar text. Tack
2008-12-01

  Bibbi VIP
Nej, det blir ett annat tåg Ulla.
Bokmärke.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP