Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare kommer vi inte

 

jag vet redan svaret
på min ärliga fråga
därför ställer jag
den inte

frågan är inte
välkommen
och svaret kommer
att vara

nekande eller undvikande

närmare varandra
kommer vi

inte

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 15:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej det går inte att knyta samman band med falskhet. Det håller inte.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP