Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sämre än så här kan jag skriva, bättre också vill jag tro


Bilolycka







Hon köpte en Renault på krita
en av de där sagolikt vita
den stals och stacks i brand
i Norge, ett främmande land

så hon tjacka en Rover kontant i Båstad
dit säljaren sig glatt gav åstad
den hade kört några tusen mil
men gav upp andan redan i Lysekil

en Volvo av åttiosju års modell
hon gav femton lakan för en mulen kväll
den såg bra ut i månens sken
men skulle ha behövt några extra ben

SAABen var en nästan ny roströd sak
med en sorts häftig stjärt därbak
lånade ut den över helgen till syrrans Krille
men ångra sig strax hon sedan förstås ville

till slut satt hon där med en Mercedes
som kändes den ville styra sig sidledes
det var nåt vaj på rattens muskulatur
den bar sig åt som ett sårat djur

nu rattar hon själv längre ingen bil
hon får skjuts av en man med stil
hon gänga sig av bara farten med en bulle*
som backade in i hennes nerför en kulle


*Bulle är förstås slang för taxi




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-10-28 21:37



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
hahahahaha
jag blev kär i den här!
Så där så det pirrar ett leende i hela mig när jag läser!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP