Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oduglig




Svält
Kroppar i högar
Vandrande lik
Tomma ögon

Överallt samma
Samma misär
Samma elände
Samma lidande

Lidande utan ände
Lidande utan mening
Lidande utan nåd
Lidande utan medkänsla

Den starke överlever
På den svages bekostnad
överallt samma
Människan är oduglig




Fri vers av Emil Sundqvist
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Sundqvist
Emil Sundqvist