Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en högoddsare, träffade en snubbe jag kände bra för 5-6 år sen ikväll, jävligt roligt till en början, men sen mest tragiskt när man ser vars han hamnat i livet. :( en jävligt störd dikt som är skriven med en sjua whiskey i kroppen... men jag blir så jävla


jag kände en gång en man



jag kände en gång en man
kevin hette han
en odåga utan dess like
men skön kille likförbannat

träffade en gång en man
kevin hette han
minde om den snubbe jag en gång känt
men VAD i helvete har hänt?
brunt å grönt har tagit bort
den ungdomliga oskyldigheten,
ett minne blott
nu en helt annan person
än den jag en gång känt

fy fan för droger
och vad de gör
alla de liv som de förstör
fan va besviken man kan bli
på hur livet formar oss

hoppas att livet kommer i balans
egentligen har du kanske ingen chans
men fy fan va hårt ändå
hur fan kan det sluta så
kom igen kevin
det här är inte du,
du vet bättre SLUTA nu!




Fri vers av Emil Sundqvist
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-23 04:35



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Precis ungefär så sa folk till mig i 30 år innan jag fattade ett beslut och slutade.

Nu är jag drogfri och glad.
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Emil Sundqvist
Emil Sundqvist