Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILA!

Behöver ådrans kraft och flöde
Från källans mysterium
För att återhämta mej

Inga krafter kan
Hindra mej från att
Söka mej till ursprunget
För vilan.




Övriga genrer av Danne
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 12:51



Bookmark and Share


  Anna*
Fin och den gör mig glad
Jag söker mig också till källan
för vederkvickelse
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill