Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dyrbar skatt

Vänner är som en dyrbar skatt
En del är silver en del är guld.




Fri vers av Danne
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-05 08:44



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmm, så är det - de är sällsynta men ack så dyrbara - som skimrande juveler:-))
2010-09-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, sedan gäller det att ta tag i dem som är mineraler!
Se till ädelstenarna och sila bort gråstenarna
samt att fylla lägenheten med allt det fina som det borde vara
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill