Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då skulle jag bryta ihop

Jag trivs med mina ord.
Vi har skapat en egen liten verklighet. En egen liten fantasi.
Vi finner trygghet, känslor och melodi.
Vi finner oss. Och jag trivs.
Men jag vet.
Skulle någon komma med sina ord.
Ord lika verkliga som mina.
Som tränger sig in.
Skulle samsas med min uppbyggda verklighet.
Då skulle jag falla.
Vi skulle trivas.
Fantasi.




Fri vers av dis
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-29 16:19



Bookmark and Share


  Losnall
Gud. Vad. Fint. Tränger in i min egen verklighet och gör mig stum.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

dis