Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OK jag fattar Kurt


om jag hade pengar till crack
hade nog också jag lämnat in
det är mörkt i världen
ensamt och kallt
med eller utan talang




Fri vers av Trätobroder
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-29 23:10



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kort - och rått! Bokmärkes.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Trätobroder
Trätobroder