Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskebåten

Jag har gömt mina hemligaste
drömmar
i en smutsgrå mås

Ingen
letar efter dem där

över sundet
kan de sträcka ut sina vingar
fria
från de lagar
som kedjar oss fast i detta livet


Det är långt till Jennahs trädgård
där de troendes själar
bor i gröna fåglar

Låt dem håna oss
ha tålamod min vän

Jag skrattar också
och slår följe
med en fiskebåt




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 06:18



Bookmark and Share


  Aisha VIP
mm..
vackert....
själv brukar jag ju också anta olika skepnader..
fint skrvet.....
A.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP