Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...där känns den stilla kärleken!


Ut i livet


Känner

den storhet

som är jag


bär mig hel

i det hjärta

som vet


känner

den kraft

som sakta fyller


och dörren

står på glänt


till den evighet

som alltid finns




Fri vers av livsdans
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 14:58



Bookmark and Share


  iennie
vet inte vad jag ska säga mer än att jag älskade den
2008-10-30

  Freeman
den stilla kärleken...vilken underbar titel, på en minst lika vacker dikt *applåder*
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans