Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text om de mörkrädda

Hon skriver för att släppa trycket...

Konstapeln ser.
Samhället har normer för hur hon bör tänka...

Ungdomarna dricker för att dom inte står ut. Det är hennes barn...

Ni sliter för att betala någon annan. Ni blundar för mörker.

Deras makt styr, deras makt skapar våld, svält och klass-skillnader. Deras makt skapar ensamhet. Eller, var det vår makt?

Hon äter sig en död.

- Du vill inte höra sanningen, du vill se barnen som ler, en vacker natur och uppleva kärleken.

- Livet är vackert, men ni blundar för allt som obekvämt.

Du dömer henne för att hon är ledsen.




Övriga genrer av liii
Läst 645 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-30 16:02



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
Bra skrivet. Rädsla är precis vad det handlar om när någon inte våga öppna ögonen...
2009-05-17

  Lotti
en text jag återkommer till gång på gång..... bravo
2008-12-18

  Lia-Lej
Ja varför finns det inte fler öppet mörkrädda!!
2008-11-09

  Kristina Olsson
wow. blir applåd och bokmärke genast.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

liii