Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Premenstruella Överjaget

Känns som kosmos faller samman...
Hormoner styr känslor...

Just nu är jag lycklig
Väl medveten om att kaoset snart kommer igen...

Vem är JAG i detta hormonhav?




Fri vers av liii
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 19:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

liii