Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten är inte permanent


Våra missfall

Det var inte mer än sekunder och alla våra drömmar var som bort blåsta.

Ett ögonblick fick jag äran att hålla dig i min hand.

I en evighet kommer ni att vara saknade.




Fri vers (Fri form) av liii
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-25 17:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och jag är permaneNt skadad.
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

liii