Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge Mig Tid

Ge mig tid och jag vill ge dig mina drömmar.

Ge mig tid och du kommer att få mer.

Ge mig tid och du kommer förstå.




Fri vers av liii
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-20 19:04



Bookmark and Share


  Hans Christian
Det värdefullaste man kan ge.!
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

liii