Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite som idag.

det är inte detaljerna
utan ljuset i rummen jag går i

och hur säger man till henne
att.. tyvärr, allt detta händer när du sover

jag har fyllt mitt tomrum med ljud
jag har skrämt mitt leende med sol

ingen är lika harhjärtad som du.




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock