Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en eternell

 

den vänskap som kan

överleva torka blir

vacker eternell




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-31 19:55



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Eternell - evig....
Vacker beskrivning
på stark vänskap!
2008-11-01

  LassO
eternellen hela kvällen
2008-10-31

  Marie Å
Fint skrivet..... sann vänskap varar för evigt.
2008-10-31

  Havsbris
eller hur??

är den äkta, sanna
och rena, den blir
kvar för evigt även
efter livet själv...

;o)
BRAVO!!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP