Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit.

jag gör som ni vill
kan inte spilla eran tid

mina ord har sitt syfte
men når aldrig sitt mål

håll mig där du vill ha mig
ta fram allt

bry dig inte om att vägen dit är svår
ring mig bara innan så att jag vet

jag kanske känner mig sjuk
jag kanske har någonting som du inte vill ha

tar du dig tiden?
ger jag dig ett ja




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock