Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liemannen kom förbi, oanmäld och allt. Han såg ovanligt härjad ut, svår och kärv. Helt oväntat bad han få läsa en dikt, och vem kan väl säga nej till nåt sånt...


Liemannen orerar


Ett svart glas åt mig, ett skummande
stop det mörkaste ni har
jag ämnar supa mig bortom på svärta
för det är det enda jag orkar med

inget mer porlande ljus, nej hit med
essensen av det tystaste som finns


Här blinkar ju och lyser ändå, så det
räcker och blir över
släck mina sinnen med oljuset från
något av det svartaste ni har

servera och försvinn






Fri vers av Gawain
Läst 605 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-31 22:05



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så liemannen hasar sig ut en sån här Halloweenkväll...tja en Guiness är väl det mörkaste oljusaste jag har på lut...o skumt skummar det;) Kul dikt!!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain