Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilsen annette inspirerte


Hemligheten med att skriva






Att bokstäverna passar så väl ihop
är inte helt och hållet min förtjänst
varje gång jag sätter fingrarna mot
tangentbordet

hoppar det upp bokstäver på skärmen
o jag har ett litet helsicke
att forma dem till ord

det hjälper inte att busvissla på dem
man måste hyssja och viska och tala
dem tillrätta o på så vis söka få dem
att falla in i ledet...

det är egentligen hela hemligheten
med skrivandet, att man behandlar dem
med vänlighet, vänligt men bestämt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP