Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den man älskar dör, ställer livet inte upp med några alternativ


Jag ska finna dem

 

sorgen ska ha sin tid

det är inget man väljer

det sköter sig själv

 

att välja eller välja bort

har inte varit möjligt

för min del

 

stå stilla i smärtan

var länge det enda

alternativet

 

tredje dödsdagen

passerade ännu

lite lite ljusare

 

min ensamma resa

fick ett nytt innehåll

att finna valmöjligheterna

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-31 23:33



Bookmark and Share


    Scribble
Det får ta sin tid, Ulla, men du har ju
funnit vägen till ljusare framtid! Kram/S
2008-11-02

  Michaela Dutius
ett nytt innehåll...att finna valmöjligheterna

starka ord Ulla...och de visar att du kommit till en ny punkt på resan.
Applåd
2008-11-01

  Gunilla VIP
Du beskriver så ärligt,
så rättframt och rakt,
din sorgeprocess,
din väg i att uthärda,
och nu skönjer du lite ljus.
Fantastiskt!
Så varligt och fint skrivet!
Tack!
2008-11-01

  genni VIP
Hur ont det än gör så får man nog bara ta en dag i sänder, det går inte att "skynda" på sorgearbetet, men en dag så inser man att man plötsligt orkar att leva, andas och man upptäcker att man hittar små stunder, då man trots smärta, orkar att ta några steg framåt. Fina rader av dig, kram
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP