Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Ge sorgen ett hem

 

låt den inte stå därute

i kylan

släpp in den

 

sorgen behöver ett hem

bered den ett bo hos dig

 

var inte rädd

sorg är inte

avgrund

 

sorgen behöver bli sedd

låt den finnas hos dig

 

det är inte sant

att den är farlig

om den får ett bo

 

sorg är aldrig farligt mörker

den bär på djupets skönhet

 

bygg ett hem en ro

åt sorgen att få gro

det är min tro

 

att skönhets kärleks frön ska sättas

där tårars regn får jord att mättas

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-01 11:47



Bookmark and Share


  jardan
Vilka fantastiska rader till en otroligt vacker bild, tänkvärt och vackert - bokmärker och applåderar förstås
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP