Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

verklighet

tappar greppet
va fan e riktigt
gråa dagar är allt värst
vet inte vad som är upp eller ner
rätt eller fel
dag eller natt
vet bara smärta
det är det enda jag vet är verkligt
så det använder jag
så jag vet att jag lever
mitt enda ankare i verkligheten
rädsla
ångest
och sorg
det är vad som skrämmer mig
fast jag har svårt att veta om det är verkligt
är det
smärta
verkligt
jag vet
jag lever
än




Övriga genrer av Rainbox
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-02 01:48



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Mycket förvirring i ganska få ord, det lyser igenom starkt.
Men du skriver duktig, och jag berörs. Det gör jag verkligen.
Och jag hoppas innerligen efter att läst dina dikter att det kommer lösa sig på ett bra sätt. Att du kommer få må bra. Känna dig stark och kunna stå med benen brett isär.
Ta hand om dig, så kanske vi hörs och ses någon dag i framtiden.
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Rainbox
Rainbox