Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gott och ont

vid deras
fyrahundraochsjuttiofemte
möte
frågade ont
gott
om de verkligen
skulle spela
så mycket
poker
när slumpen gett
dem uppgiften
att balansera universum

ont sade det att
han inte tyckte om
att gott latade sig
så mycket
men gott svarade bara
med att han tyckte
ont gjorde
ett så mycket
bättre jobb än vad
gott kunde

ont kände sig
väldigt smickrad
och lät frågan gå
i glömska




Övriga genrer av Rainbox
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-08 18:18



Bookmark and Share


  julia.s
första stycket gillade jag allra bäst, men hela dikten ger en tankeställare. snyggt formulerad! bra där.
2009-06-27

  JohannaCarlsson
Oj, denna var bra. Särskilt stycket:
"frågade ont
gott
om de verkligen
skulle spela
så mycket
poker
när slumpen gett
dem uppgiften
att balansera universum"
Det var riktigt bra, nästa lite magiskt.
Annorlunda skriven, men bra.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Rainbox
Rainbox