Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fängslad

jag är en fånge
men inga vanliga bojor håller fast mig
så inga vanliga nycklar kan befria mig
nyckeln jag behöver är inte gjuten än
och den enda som kan gjuta den nyckeln är jag
för det var jag som gjorde bojorna
och fängslade mig själv
i en avlägsen cell
och ännu kan jag inte befria mig
jag har inte verktygen

fast jag hittade lite hopp
och med hjälp av det lossade jag lite på bojorna
men det skrämde mig
och jag fäste dem ännu hårdare än innan




Övriga genrer av Rainbox
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-12-29 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainbox
Rainbox