Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isolering

vad är den gjord av
isoleringen
som gör mig så ensam
jag vill veta hur man tar bort den
så jag får vara med
och leva




Övriga genrer av Rainbox
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-12-29 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainbox
Rainbox