Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej jag är inte ute för att beklaga mig....bara se mina tankar i ord och försöka vänja mig vid hurdan tillvaron faktiskt ter sig när alla försök till omskrivningar har passerat och jag begrundar vad som återstår




Om du förstår

 

helger i gemenskap

jodå med stress också för att hinna med

visst minns jag

 

både stressen och gemenskapen

står klart i minnet

nuet äger inte någondera

 

om jag saknar något

så är det inte stressen

men jag skulle ta den på köpet

 

i ensamlivet finns inga ambitioner

ingen målrelatering ingen motivation

och inga krav

 

dagarna går i ständiga

minnen av det som var

mina närmaste

 

jag väntar ingen

och ingenting vars

innehåll inte finns

 

det enda liv som är

har redan

passerat

 

framåt existerar inte

nuet är mitt och

mitt sedan har raderats




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-02 15:41



Bookmark and Share


  SeXara
Fint poetat, och vi är nog många som känner igen oss
2008-11-04

  * Ammi *
sedan finns oavsett vi vill eller inte, men ibland är det ju enklast att ta dagen som den kommer och bara vänta .... på vad ska du inte fråga mig för jag är nästan i samma sits som dig.
Och man FÅR beklaga sig, så det så!! även om du inte är ute efter det här ....
även jag känner till det här svarta hålet, och jag säger det igen, den förbannade hösten ..!!
fint framlagt här av dig vännen
2008-11-02

    Scribble
Du begrundar så ärligt och från hjärtat,
det berör, men även om nuet är passé
så existerar, kommer visst en framtid,
vi vet bara inte des överraskningar. Tro på det!
Kramar/S
2008-11-02

  Hildegun Relefors
Varför klagar jag, när alla kommer till helgen och varför blir jag så trött på alla viljor?
2008-11-02

  Rude Billy
blev verkligen rörd å påverkad av din text!
kanon!
2008-11-02

  genni VIP
Blir alldeles rörd av denna fantastiska beskrivning av livet! *applåd*
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP