Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer ibland små hälsningar på mail.......




Har inget att säga

 

de skrev om det fina vädret och
hur härligt de hade det i helgen

jag har inga andra svar

än att jag gick upp ur sängen
ut med hunden
drack kaffe åt en macka
läste tidningen
såg en töntig film
läste och skrev på poeter
gick ut med hunden
läste och skrev på poeter
kokte några potatis
lyssnade på radio
såg en deckare på TV
ut med hunden
gick och la mig

är det verkligen något att berätta om




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-02 16:16



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Din hälsning:
O svenska folk - stig upp ur sängen,
gå ut med hunden, lev för stunden!
2008-11-02

  jardan
Absolut när du gör det !
2008-11-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Visst är det
Det är ditt liv
och du delar med dig av det.
2008-11-02

  genni VIP
Du kom trots allt upp ur sängen!

Själv tog jag bara en macka idag!

Önskar att jag hade en liten hund, önskar mig även en skön avkopplande kväll med en bra film, så visst har du mycket att berätta.

Jag har inget kul att berätta, mer än att jag trotsar min migrän och går in på poeter:)
KRAM
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP