Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man blivit ensam upptäcker man snart att det är svårt att passa in någonstans.....


En främmande fågel

 

som en flyttfågel

utan kompass landade

jag i helt fel land

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-02 16:30



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-11-02

  * Ammi *
men jag tror att du passar i vilket land som helst vännen ... flyg ..!
2008-11-02

  LassO
i US finns barer för singlar... det borde vara naturligt med såna möten ändå. Jag menar, möten, att träffas i "en och en" relationer utan tankar på parbildning... som sagt, de borde vara...
2008-11-02

  Njord
Fin poesi.
det gäller att hitta andra som inte heller passar "in" Det finns ju överallt tex här på poeter.
2008-11-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Du kan och dina vänner hjälper dig att hitta vägen igen...
2008-11-02

  genni VIP
Tillsammans så kan vi leta efter rätt land, kram
2008-11-02

  Havsbris
ahhahahhah

nästan som jag
då...

fågeln alltså ;o)

Så klart passar man
var som helst, bara
man vet volken värde
en har, och sätter det
som viktigaste ;o)

BRAVO!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP