Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm inte

Är du där?
En svag röst i allt det tysta, försiktig, lite tvekande. Är du där? Finns du fortfarande? Kommer du försvinna, som allt annat. Är du där? Kommer du fortsätta att vara det?
Kalla händer som söker efter ljus, något att hålla i, något fast, något med värmde, varma ögon, mjuk röst. Jag trodde du skulle vara borta, jag har saknat dig. smala fingrar, sluter sig om mina. Jag har saknat, saknat. Var är du? var är du…
Fryser. Det är mörkt. Försiktigt trevar du dig fram, ser på mig med blicken fylld av något, jag vet inte vad.
Jag har drömt om dig, jag tänker på dig, jag vill inte vara utan.
Sakta går du närmare, lever i drömmarna, andas av verklighet. svaga röst i intet, kommer du vara där?




Fri vers av Agnes Scott
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-02 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes Scott
Agnes Scott